AZ & Plaza Padel lanceren partnership

Gepubliceerd op 28 januari 22, 13:31

HEILOO- AZ en Plaza Padel gaan voor minimaal één jaar samenwerken. Een belangrijke pijler van het partnership is fans en businessclubleden laagdrempelig kennis laten maken me de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland. Donderdagochtend gingen leden van AZ Business direct de baan op.  

Padel is een racketsport die lijkt op een mix van tennis is squash. De sport is via Mexico en Argentinië overgewaaid naar Spanje, waar het na voetbal de grootste sport van het land is. In Nederland zijn momenteel ruim 500 padelbanen op 200 locaties.

Plaza Padel
Plaza Padel is dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het spelplezier, goed eten en drinken, een plek om elkaar te ontmoeten. Op de plaza's draait alles om bewegen en ontspannen. Plaza Padel ziet sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Zo gaan we samen op naar een vitaal en dynamisch Nederland. Verdeeld over vijf locaties beschikt Plaza Padel over meer dan 40 banen en heeft de ambitie om in 2022 nog verder uit te breiden. Zo kun je terecht in Heiloo, Enschede, Rijswijk, Waalwijk en Amsterdam. Reserveer direct via deze link, en boek makkelijk en snel een baan!


AZ Business
Leden van AZ Business kunnen rekenen op een speciale aanbieding. Zij ontvangen een starterspack met daarin 1 credit, 10% korting op de baanhuur in Heiloo en 10% korting in padelshop.com. Daarnaast gaat AZ speciale padelcursussen aan haar netwerkleden aanbieden voor een mooi tarief. Ook staat de AZ Business Padel Open inmiddels op de evenementen kalender.