​AZ schenkt Victorie Goud-shirt

​AZ schenkt Victorie Goud-shirt

Gepubliceerd op 07 april 21, 13:27

ALKMAAR- AZ's gouden seizoenkaarthouders krijgen een uniek geschenk van de club. Als blijk van waardering voor hun onvoorwaardelijke steun kunnen zij het Limited Edition-shirt 'Victorie Goud' bestellen.

Zoals alle clubs wordt ook AZ financieel getroffen door het spelen zonder publiek als gevolg van de coronacrisis. De club beseft dat de situatie ook de supporters raakt, die vaak onvoorwaardelijke steun bieden. Liefst 82% van AZ’s seizoenkaarthouders heeft Victorie Goud. Zij zien in het huidige seizoen af van compensatie voor gemiste duels.

Gouden randje
Het Victorie Goud-shirt heeft een gouden randje, bevat een afbeelding van de Alkmaarse burcht en is exclusief voor Victorie Goud-seizoenkaarthouders. Zij kunnen per Victorie Goud-seizoenkaart één shirt bestellen. Het is mogelijk het tenue te completeren met naam en rugnummer en bijpassende broek en kousen. Bestellen kan tot en met 11 april 2021, de levering is in juni.

Korting en tegemoetkoming
Naast het geschenk krijgen Victorie Goud-fans 25% korting op de verlenging van hun seizoenkaart voor 2021-2022 en ook 25% korting op eventuele extra seizoenkaarten. Victorie-seizoenkaarthouders worden volledig tegemoetgekomen voor de gemiste duels in het seizoen 2020-2021. Verkoop en verlenging van seizoenkaarten start in mei.

Bestellen
Het speciale shirt is alleen beschikbaar voor Victorie Goud-seizoenkaarthouders en komt dus niet in de losse verkoop. Klik hier om te bestellen.