AZ-seizoenkaart nu te verlengen

AZ-seizoenkaart nu te verlengen

Gepubliceerd op 18 mei 21, 11:02

ALKMAAR- Fans van AZ kunnen vanaf nu hun seizoenkaart verlengen. Zij hebben daarover dinsdag een bericht van de club ontvangen. Klik hier voor alle informatie.

Het leeuwendeel van de achterban bleef de club afgelopen seizoen vol steunen. Ondanks de onzekerheid door de coronacrisis verlengden veel seizoenkaarthouders, waarvan maar liefst 82% onvoorwaardelijk. Deze Victorie Goud-seizoenkaarthouders zagen af van tegemoetkoming voor door coronamaatregelen gemiste wedstrijden. AZ is hen ontzettend dankbaar voor deze steun in een moeilijk jaar.

Korting
Victorie Goud-seizoenkaarthouders krijgen 25% korting bij verlenging voor het seizoen 2021-2022. Daarnaast ontvangen zij 25% korting op eventuele extra seizoenkaarten.

Automatisch verlengd
Victorie-seizoenkaarthouders worden volledig tegemoetgekomen voor gemiste duels in de voorbije voetbaljaargang. Hun seizoenkaart wordt automatisch kosteloos verlengd naar het seizoen 2021-2022.

Voor en door de fans
AZ heeft de ambitieuze stadionplannen ondanks de coronacrisis doorgezet. Sfeer, comfort en akoestiek krijgen een flinke boost, maar de club streeft ernaar de faciliteiten te optimaliseren door het stadion uit te breiden met een omloop. Via de verlengingspagina kunnen supporters een bedrag doneren dat hieraan volledig ten goede komt. Voor en door de fans.

De omloop die AZ graag wil realiseren, geeft de wedstrijdbeleving een extra impuls en zorgt voor meer synergie en interactie tussen bezoekers van verschillende tribunes. In de sfeervolle ruimte aan de buitenzijde van het stadion komen betere faciliteiten door uitbreiding van het aantal cateringpunten, toiletten en andere fanvoorzieningen.

Verlengen
Huidige seizoenkaarthouders kunnen op dit moment verlengen. Vanaf donderdag 27 mei kunnen ook andere fans een seizoenkaart bestellen.