Ben of ken jij een voetbaltalent?

Gepubliceerd op 04 april 17, 08:56
ALKMAAR- Wil jij trainen als een speler van AZ en je kunsten tonen aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding? Schrijf je dan nu in voor de AZ Selectiedagen.

Eerstejaars F-pupillen (onder 8) tot en met eerstejaars C-junioren (onder 14) kunnen zich inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers en zal plaatsvinden bij de drie-sterrenpartners van de AZ Voetbalschool. Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 10. Leden van De Waaghalzen of AllstarZ betalen slechts € 7,50.

Oefeningen
Tijdens de AZ Selectiedagen krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaar je hoe het is om te trainen bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de dagen wordt door de trainers en scouts van AZ actief gespeurd naar talent.

Winnen
Naast de trainingen, kun je tijdens de AZ Selectiedagen ook meedoen aan verschillende andere activiteiten en fantastische (AZ-)prijzen winnen. Zo is er boarding voetbal, leer je dribbelen en kun je meedoen aan de houghoud-challenge.

Locaties
De dagen worden eind april en begin mei op zeven verschillende locaties in Noord-Holland georganiseerd. Mocht je geïnteresseerd zijn, schrijf je dan in bij de dichtstbijzijnde locatie. De AZ Selectiedagen vinden dit jaar plaats op de volgende zeven locaties en data:

De Zouaven (Grootebroek); maandag 24 april
K.F.C. (Koog aan de Zaan); dinsdag 25 april
HBC (Heemstede); woensdag 26 april
Victoria O. (Obdam); vrijdag 28 april
AFC '34 (Alkmaar); woensdag 3 mei (HELAAS VOL)
De Foresters (Heiloo); woensdag 10 mei
FC Den Helder (Den Helder); woensdag 17 mei

Inschrijven
Via deze link kun je je inschrijven voor de AZ Selectiedagen op jouw gewenste locatie. Twijfel niet en wees er snel bij, want vol=vol.

Vragen
Voor vragen kun je een mail sturen naar .