AZ-spaaractie bij Vomar

Gepubliceerd op 10 januari 20, 14:21

ALKMAAR- Als Strategisch Partner verrast Vomar haar klanten ook in 2020 met een fantastische AZ-spaaractie. Vanaf zondag 12 januari sparen zij voor 50% korting op kaarten voor thuiswedstrijden in de tweede seizoenhelft van de Alkmaarders. The Boys Are Back in Town! Jij ook?

Bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je in één van de zestien geselecteerde Vomar-vestingen een gratis AZ-zegel. Een volle spaarkaart bevat acht zegels en kan direct bij de servicebalie van de Vomar-winkel worden ingewisseld. Daar ontvang je een AZ-voucher met unieke kortingscode. Met die code reserveer je eenvoudig online jouw stoelen in de Vomar-actievakken voor één van de wedstrijden in het AFAS Stadion. Reserveer snel, want OP=OP!


Kleurwedstrijd
Voor de jongste AZ-fans heeft Vomar een leuke extraatje. In de zestien deelnemende Vomar-winkels kunnen zij een kleurplaat ophalen, waarmee gave AZ-prijzen te winnen zijn. Klanten kunnen onder andere tickets winnen voor AZ - PSV, een wedstrijdshirt met eigen naam en rugnummer en het meest gaaf: één gelukkige winnaar van maximaal 12 jaar oud mag meelopen in de vlaggenparade op het veld voor aanvang van de wedstrijd!

Deelnemende vestigingen 
Je spaart AZ-zegels bij Vomar-winkels in Alkmaar, Anna Paulowna, Assendelft, Broek op Langedijk, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Julianadorp, Oudkarspel, Schagen en Wormer. 

Strategisch partner
Vomar is sinds januari 2018 vol trots strategisch partner van AZ. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Vomar liggen praktisch naast het AFAS Stadion in Alkmaar. Sinds 2018 zijn er al veel succesvolle acties ingezet voor klanten van Vomar. Met deze nieuwe actie geeft het supermarktbedrijf hier ook in 2020 een vervolg aan.