AZ TV de lucht in met Van den Brom

Gepubliceerd op 18 oktober 18, 08:57
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In deze aflevering zie je een verslag van de luchtballonvaart met John van den Brom en werd Michael Kinsbergen benoemd tot Directeur Operationele Zaken.

Van den Brom trapt zoals altijd de aflevering af met een voorbeschouwing op de komende wedstrijd. Zaterdag speelt AZ de uitwedstrijd in stadion Galgenwaard tegen FC Utrecht. De ploeg van Dick Advocaat staat momenteel 12e in de Eredivisie.

Luchtballon
Tijdens de interlandbreak maakte Van den Brom samen met AZ TV een ballonvaart over Alkmaar en blikte tijdens de vlucht terug op de eerste acht speelronden van het Eredivisie-seizoen. Tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle ontving de coach een onderscheiding, omdat hij vanaf dat duel de meeste wedstrijden als AZ-trainer op de bank zat.

Kinsbergen
Verder heeft AZ Michael Kinsbergen aangetrokken als Directeur Operationele Zaken. Bij de club krijgt hij onder meer de ontwikkelingsplannen van het AFAS Stadion onder zijn hoede. AZ TV was bij zijn aanstelling en deed verslag.

Verder
Ook deze uitzending nemen Inge & Lian de socials door, krijgt Jong AZ de aandacht en sluit Jan de aflevering af met een epiloog over Thomas Ouwejan.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.