AZ verbindt zich aan Dusseldorp BMW

Gepubliceerd op 09 mei 18, 13:30
ALKMAAR- AZ rijdt vanaf komend seizoen in auto’s van BMW. Beide partijen tekenden een overeenkomst tot medio 2023. Dusseldorp BMW treedt bij AZ toe tot de groep van Strategisch Partners.

Dusseldorp BMW wordt naast autoleverancier tevens de naamgever van de huidige Amstel Lounge in het AFAS Stadion. Deze zal binnenkort ingericht worden als Dusseldorp Lounge.

Eenhoorn: ‘A-merk’
“BMW is een A-merk en we vinden dat we dat met AZ ook zijn”, zegt Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Als je dan een verbintenis met een zeer betrouwbaar merk en bedrijf kunt tekenen voor vijf jaar, zijn we daar zeer blij mee.”

Koster: ‘Trots’
AZ’s Manager Commercie vult aan: “We zijn er trots op dat we de eerste Eredivisie-club zijn die BMW aan zich heeft weten te binden. Tevens is het mooi dat we hiermee een samenwerking aangaan met de oudste BMW-dealer van Nederland. AZ en BMW zijn twee aansprekende en sportieve merken die elkaar de komende jaren goed kunnen versterken.”

Pouw: ‘Succesvol’
“We zijn er heel trots op dat we de komende jaren AZ mogen vertegenwoordigen als autopartner”, aldus Rene Pouw, Directeur Dusseldorp BMW Noord-Holland. “Sinds anderhalf jaar heeft Dusseldorp BMW naast een viertal BMW-vestigingen in Drenthe, Overijssel en Gelderland, ook een drietal BMW-vestigingen in Noord-Holland. Op deze manier willen wij onze betrokkenheid op en bekendheid in de regio verder vergroten. We zien uit naar een succesvol partnerschap met AZ.”

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl