AZ verlengt met Van Muijen Betonbouw

AZ verlengt met Van Muijen Betonbouw

Gepubliceerd op 18 mei 20, 14:01

ALKMAAR- De sterke band tussen AZ en Van Muijen Betonbouw wordt verder verstevigd. De partijen verlengden hun overeenkomst tot medio 2023. Bovendien is het bouwbedrijf uit Obdam vanaf komend seizoen Strategisch Partner van de club.

Van Muijen Betonbouw is een van de grotere ruwbouwondernemingen van Nederland. De Obdammers staan onder meer bekend om hun veelzijdigheid, waar zij gespecialiseerd zijn in alle typen betonwerkzaamheden. Denk aan appartementencomplexen, bedrijfspanden en parkeergarages, maar ook aan ruwbouw binnen de agrarische sector.

Bakker: ‘No-nonsense club’
“AZ is een no-nonsense club waarmee wij ons identificeren”, zegt Van Muijens Algemeen Directeur Misja Bakker, wiens andere bedrijf JM Totaalafdichtingen - dat hij samen runt met Joost van der Zon - ook in de nieuwe deal is opgenomen. “Van Muijen staat voor vertrouwen, veiligheid, vakmanschap, versterken en verbinden. Dat zijn kernwaarden die AZ ook uitstraalt en dat verbindt ons.”

Ontzorgen
Ook het ‘ontzorgen’ van klanten is een pijler voor Van Muijen Betonbouw. Dit houdt in dat het bedrijf het bedenken van een effectieve bouwsystematiek en het voorbereiden en uitvoeren van het bouwwerk geheel zelfstandig kan organiseren. Van Muijen kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en het meedenken met de klant om tot een kwalitatief hoogwaardige oplossing te komen tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Koster: ‘Partij die zekerheid biedt’
“AZ staat voor vernieuwing en innovatie, maar tegelijkertijd kun je niet zonder partners waarop je kunt bouwen”, weet Michael Koster, AZ’s Commercieel Directeur. “Van Muijen is zo’n partner, want wij werken inmiddels al zestien jaar met ze samen. Al die tijd zijn ze ons trouw gebleven en het is fantastisch dat onze samenwerking nu met drie jaar is verlengd. Dit is een partij die zekerheid biedt, zowel voor ons als met het product dat zij aan hun klanten leveren.”

JM Totaalafdichtingen
Koster: “JM Totaalafdichtingen is ook een betrouwbare partner gebleken. Zij zijn op dit moment bij het AFAS Stadion bezig om de laatste betonreparaties en afdichtingen te maken.”

Strategisch Partner
AZ wordt al sinds 2004 gesponsord door Van Muijen Betonbouw. Nu mag het gerenommeerde ruwbouwbedrijf zich ook Strategisch Partner noemen. Dat houdt in dat de Obdammers van exclusieve rechten en privileges gaan profiteren, wat leidt tot (internationale) exposure.

Foto's: Ed van de Pol / edvandepol.nl