AZ viert samen met jou de herfstvakantie

Gepubliceerd op 21 oktober 13, 09:45

Handtekeningen scoren en met spelers op de foto? Een training of wedstrijd bekijken? Wedstrijdshirts en trainingskleding kopen met 50% korting? Lunchen bij AZ? Een rondleiding door het AFAS Stadion? Wij bieden jou deze kansen tijdens de herfstvakantie. Dit wil je niet missen!

Op zaterdag 19 oktober om 11:00 uur begint bij AZ de herfstvakantie met een training. Kom jij de spelers aanmoedigingen tijdens hun laatste test richting de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur? Ook op maandag 21 oktober en zaterdag 26 oktober wordt er door de AZ-selectie getraind op het trainingsveld naast het AFAS Stadion. Je kunt jouw favoriete spelers tijdens de trainingen aanmoedigen vanaf de tribune en direct na afloop een praatje maken, samen op de foto én handtekeningen scoren.

Tijdens de herfstvakantie kun je dagelijks profiteren van acties in het AZ Fancentrum. Scoor iedere dag een AZ-artikel tegen een heel scherpe prijs. Bekijk hieronder een overzicht van de geldende acties gedurende de vakantie:

Zaterdag 19 oktober: prullenbak van € 11,95 voor € 6,95.
Zondag 20 oktober: caps van € 13,95 voor € 10,-.
Maandag 21 oktober: 50% korting op alle ballen.
Dinsdag 22 oktober: 50% korting op keeperskleding.
Woensdag 23 oktober: AZ-dekbed van € 39,95 voor € 19,95.
Donderdag 24 oktober: 50% korting op alle wedstrijdshirts.
Vrijdag 25 oktober: 50% korting op vrijetijdskleding
Zaterdag 26 oktober: 50% korting op trainingskleding.


Voor de aanbiedingen geldt: op=op, niet mo­gelijk in combinatie met andere kortingsacties en alleen geldig in het AZ Fancentrum. Bekijk hier de openingstijden.

Na het bekijken van een training genieten van een heerlijke lunch? In de herfstvakantie serveert Grand Café Van Gaal een heerlijke herfstlunch of voor de kleintjes een Herry & Berry kindermenu. Het is tevens de perfecte voorbereiding voor het volgen van de AZ-stadionrondleiding of om op koopjesjacht te gaan in het AZ Fancentrum.

Clubkaart korting
Op vertoon van je clubkaart* krijg je in Grand Café Van Gaal je tweede drankje gratis.

*) geldige clubkaart is je AZ Seizoenkaart, AZ Clubkaart, Waaghalzen-clubkaart en AllstarZ-clubkaart.

In de herfstvakantie wordt er dagelijks een rondleiding door het AFAS Stadion georganiseerd. Tijdens deze rondleiding kom je onder meer op plekken in het spelersgedeelte die voor andere verborgen blijven. Op speciaal geselecteerde dagen (zie onderstaand overzicht) kun je zelfs een kijkje nemen in de AZ-kleedkamer! Kinderen krijgen na afloop een AZ-souvenir mee, net als een kortingsbon van 25% voor het AZ Fancentrum.

Voor de rondleiding (kosten: 7 euro per persoon) hoef je niet te reserveren, maar je dient jezelf wel 15 minuten voor aanvang aan te melden bij de receptie van het AFAS Stadion (ingang 7). De rondleiding start vanaf de receptie en wordt op onderstaande dagen gegeven:

Zaterdag 19 oktober, 13:30 uur
Maandag 21 oktober, 13:30 uur
Dinsdag 22 oktober, 13:30 uur*
Woensdag 23 oktober, 13:30 uur*
Donderdag 24 oktober, 15:30 uur*
Vrijdag 25 oktober, 13:30 uur
Zaterdag 26 oktober, 13:30 uur

* Inclusief bezoek aan de AZ-kleedkamer.

Wil jij op donderdag 24 oktober de Europese uitwedstrijd tegen Shakhter Karagandy samen met andere AZ-supporters bekijken in het AFAS Stadion? Dat kan. Na een gezamenlijk buffet kijken we dit duel live op groot scherm in Grand Café Van Gaal. Lees alles over dit evenement.