AZ-weken bij Vomar Voordeelmarkt

Gepubliceerd op 25 oktober 19, 14:09

ALKMAAR- Bij Vomar Voordeelmarkt kunnen klanten vanaf zondag 27 oktober sparen voor AZ-raamstickers en unieke prijzen tijdens de AZ-weken. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om AZ-spelers te ontmoeten tijdens de Meet & Greet bij geselecteerde Vomar-winkels.

Elke week ontvangen klanten bij Vomar, bij een besteding van minimaal €20 aan boodschappen, een gratis vel met raamstickers. Op deze stickervellen staan de selectiespelers van AZ. Elke week wordt er een ander stickervel met spelers uitgereikt. Zo kunnen klanten na vijf weken het complete AZ-team bij elkaar sparen en zelf hun ideale opstelling op het raam plakken. De actie loopt tot en met zaterdag 30 november.

Prijzen
Tijdens de AZ-weken zijn er ook nog eens unieke prijzen te winnen met de kassabon, zoals een gesigneerd voetbalshirt, VIP-arrangementen voor AZ - Ajax, Samsung TV’s en toegangskaarten voor thuiswedstrijden van AZ. Vanaf 17 november maken klanten bovendien kans op de hoofdprijs: een dagtrip naar Old Trafford in Engeland om AZ toe te juichen tijdens het Europa League-duel met Manchester United.

Meet & Greet
Ter gelegenheid van de AZ-weken kunnen klanten van Vomar in een aantal geselecteerde Vomar-winkels hun favoriete AZ-spelers ontmoeten bij de Meet & Greet op dinsdag 29 oktober (vanaf 16:30 uur). Tijdens deze Meet & Greet kunnen klanten vragen om een handtekening en op de foto met de spelers. De kleine fans mogen laten zien hoe goed zij een bal kunnen hooghouden. Ze maken daarmee ook nog eens kans op een gesigneerde AZ-wedstrijdbal. Waar de spelers te bewonderen zijn, is te zien op www.vomar.nl/az.

Strategisch partner
Vomar is sinds januari 2018 vol trots strategisch partner van AZ. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Vomar liggen praktisch naast het AFAS Stadion in Alkmaar. In 2018 zijn er al veel succesvolle acties ingezet voor klanten van Vomar. Met deze nieuwe actie geeft het supermarktbedrijf hier ook dit jaar een vervolg aan. 

AZ TV
Vorig seizoen kwamen een aantal AZ-spelers langs bij Vomar. Zo zat Guus Til een dag achter de kassa. Bekijk hieronder de video van AZ TV