AZ wijkt uit naar Den Haag

Gepubliceerd op 12 augustus 19, 17:29

ALKMAAR- AZ speelt de wedstrijden tegen FC Mariupol (donderdag) en FC Groningen (zondag) in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. AZ wijkt uit naar de Hofstad omdat afgelopen zaterdag een deel van het dak van het AFAS Stadion instortte. 

Het stadion van ADO is de enige locatie waar het spelen van twee duels op rij mogelijk is. 

Eenhoorn: 'Steunbetuigingen'
“We hebben de afgelopen dagen veel steunbetuigingen van supporters en collega-clubs ontvangen. We zijn erg dankbaar voor het meedenken van ADO Den Haag, KNVB, UEFA en lokale autoriteiten. Het is mooi dat we op korte termijn een oplossing hebben om onze thuisduels te kunnen spelen.” 

Wedstrijdkaarten
Supporters die in bezit zijn van kaarten voor AZ  - FC Mariupol worden uiterlijk woensdag 14 augustus per e-mail en via de website geïnformeerd over hoe de wedstrijd is te bezoeken. Seizoenkaarthouders en kopers van losse kaarten voor AZ - FC Groningen worden uiterlijk vrijdag 16 augustus geïnformeerd over alle mogelijkheden.

Bussen
Bekijk hier alle informatie over bussen / vervoer / parkeren.

Vragen
Alleen uiterst noodzakelijke vragen rondom kaartverkoop kunnen worden gestuurd naar klantenservice@az.nl. Zij proberen zo snel mogelijk iedereen van antwoorden te voorzien.