AZ X ...... | Maak kennis met:

AZ X ...... | Maak kennis met:

Gepubliceerd op 10 september 21, 13:43

De afgelopen weken zijn er veel nieuwe gezichten bij AZ Business gekomen. We stellen er graag een paar aan je voor zodat je ze kunt herkennen in het stadion. 

AZ X Spaansen Bloemen
Een begrip in de wereld van bloemen! Sinds 1975 verzorgt Spaansen Bloemen vanuit hun twee vestigingen alles wat met bloemen te maken heeft. Van één roos tot aan complete abonnementen, Spaansen Bloemen zorgt voor de vrolijkheid in huis of op kantoor.


AZ X Deasign
Ontwerpbureau Deasign bundelt de krachten van architectuur en branding om de klant op beide vlakken te ondersteunen. Deasign is er voor de ondernemer die hulp nodig heeft bij zowel de styling van zijn winkel als de huisstijl en merkstrategie, voor mensen met een woning die verbouwd moet worden en voor de zzp’er die enkel een nieuw logo wil laten maken.  


AZ X Buckdesign X Mobile Viewpoint
Een bijzondere samenwerking die is ontstaan door corona! Standbouwer Buckdesign is samen met Mobile Viewpoint aan de slag gegaan om eigen opnamestudio’s te bouwen. Een van deze studio’s staat in het AFAS Stadion en is al vaak gebruikt voor de AZ Live shows rondom wedstrijden en webinars van de AZ University.


AZ X HB Veilen
HB Veilen is een online vraag- en aanbodbank van agrarische machines en materialen. De plek voor alles wat met aankoop en verkoop van agrarische machines en materialen te maken heeft. HB Veilen verzorgt de advertenties, bemiddeld en verzorgt de facturering.


AZ X Installatiebedrijf Schaafstra
Al sinds 1938 voert Installatiebedrijf Schaafstra installatiewerk uit voor een grote klantenkring. Van particulieren tot grote wooncorporaties in Noord-Holland, Installatiebedrijf Schaafstra staat voor iedereen klaar.