AZ zegt contracten acht spelers op

Gepubliceerd op 31 maart 13, 16:22
ALKMAAR- AZ heeft deze week de contracten van acht selectiespelers formeel opgezegd. Milan Hoek, Jeffrey Ket, Robert Klaasen, Kevin Luckassen, Ali Messaoud, Terell Ondaan en Giliano Wijnaldum vertrekken uit Alkmaar. Over een contractverlenging van Erik Heijblok wordt later gesproken.

AZ ziet voor Heijblok in de nabije toekomst nog een rol weggelegd in Alkmaar, maar de club gaat met de ervaren doelman om tafel om te spreken over de exacte inhoud van zijn contract.

Messaoud en Wijnaldum
AZ heeft met Messaoud en Wijnaldum gesproken over een mogelijk langer dienstverband in Alkmaar. Het duo wenste echter sportieve garanties, die de club niet kon geven. AZ trok zodoende het contractvoorstel van Messaoud in, terwijl Wijnaldum zelf aangaf zijn heil elders te willen zoeken.

Jong AZ
Voor Hoek, Ket, Klaasen, Luckassen en Ondaan was vanuit de club geen toekomst meer weggelegd in het AFAS Stadion. De ruimte die door hun vertrek uit de A-selectie ontstaat, wordt onder meer aangevuld met jeugdspelers Wesley Hoedt en Paul Kok. Dit tweetal contractspelers komt over van AZ Onder 19.