AZ zoekt: Gastgezinnen Zaanstreek

Gepubliceerd op 12 maart 15, 10:00
ALKMAAR- Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van jonge spelers. AZ is, met het oog op de verhuizing naar het nieuwe trainingscomplex, op zoek naar gastgezinnen in de Zaanstreek die spelers onderdak willen bieden en helpen bij hun ontwikkeling als topsporter.

Een goed gastgezin biedt in de eerste plaats een warme omgeving waar een jongen in alle rust kan wennen aan zijn nieuwe en vreemde omgeving. Het gezin is in staat om zich te verplaatsen in de achtergrond van de speler. Daarnaast moet men op de hoogte zijn van de visie van AZ en weten wat het betekent om dag in dag uit met topsport bezig te zijn.

Matchen
Omdat ieder kind anders is, wil AZ de spelers en gezinnen aan elkaar kunnen matchen. De opleiding is daarom op zoek naar gastgezinnen met alle mogelijke gezinssituaties in de Zaanstreek; van gepensioneerd echtpaar tot een stel met jong kind en gezinnen met meerdere kinderen. Hoe meer variatie, hoe beter. Het belangrijkste is dat de gezinnen gastvrij zijn en interesse hebben in de spelers en hun leefwereld.

Informatie
Tegenover de opvang van de spelers staat een vergoeding. Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kunt u een mail sturen naar o.v.v. ‘Gastgezin AZ Jeugdopleiding’.