Balans nieuwe Strategisch Partner AZ

Gepubliceerd op 02 februari 18, 10:13
ALKMAAR- AZ heeft woensdag een overeenkomst van tweeënhalf jaar gesloten met Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten BV. Balans, dat nu fungeert als Strategisch Partner, is verantwoordelijk voor de schoonmaak bij AZ.

Balans is een full service schoonmaakbedrijf met ruim 300 werknemers in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sint Pancras, vlakbij Alkmaar. Balans biedt kwalitatieve schoonmaak en wil een deskundig, innovatief en betrouwbare organisatie zijn, die zich onderscheidt met goed werkgeverschap, uitstekende operationele uitvoering en klantgerichte aanpak.

Eenhoorn: ‘Innovatieve organisatie’
“Balans is een groeiende, innovatieve organisatie en past daarmee perfect bij AZ”, reageert Robert Eenhoorn, Algemeen Directeur van AZ. “Wij zijn dan ook erg blij met deze samenwerking.”

Koster: ‘Betrouwbare partner’
“Met Balans hebben we voor de komende seizoenen een ervaren en betrouwbare partner aan ons gebonden”, weet AZ’s Manager Commercie Michael Koster. “De samenwerking met deze partij gaat al terug naar de tijd dat AZ nog in de Alkmaarder Hout speelde.”

Atwal: ‘Lokaal sterk’
“De samenwerking met AZ zet Balans weer op de kaart. We zijn lokaal heel sterk en op deze manier zijn we beter zichtbaar in de directe omgeving. Zo hebben we de mogelijkheid om andere ondernemers te leren kennen. Ook voor onze medewerkers is de samenwerking belangrijk, omdat zij werken voor een bedrijf dat Strategisch Partner is van AZ. Dat maakt ze trots om voor ons te werken”, zegt Achint Atwal, Algemeen Directeur van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten BV.

Balans
Kijk hier voor meer informatie over Balans. In het zakelijke magazine AZ In Zaken, dat uitkomt in februari, staat een interview met Atwal.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl