Word jij ballenjongen bij AZ?

Gepubliceerd op 08 januari 19, 11:58

ALKMAAR- Ieder seizoen is een aantal AllstarZ uitverkoren om Ballenjongen/-meid te worden voor AZ. Ook voor de tweede seizoenshelft zijn we weer op zoek naar nieuw talent!

Op woensdagmiddag 16 januari vindt tussen 16:30 uur en 18:30 uur de volgende editie van de AZ Ballenjongensselectiedag plaats in en om het AFAS Stadion. 

Lijkt het jou gaaf om een wedstrijd aan de rand van het veld te staan en verantwoordelijk te zijn voor de snelle spelhervatting? Kom dan naar de Ballenjongens/-meidenselectiedag waar jij laat zien wat je in je mars hebt!

Speciale onderdelen
Ook deze editie hebben we weer allerlei speciaals voor jou in petto. Door middel van een spelparcours op het trainingsveld testen we alle kandidaten onder begeleiding van echte AZ trainers. Door middel van een scorekaart houden de begeleiders de score bij. Wie weet zit jij wel bij de beste kandidaten!

Beoordeling
Een ballenjongen of-meisje is een belangrijk onderdeel van de wedstrijd. Jij zorgt er namelijk voor dat de spelers zo snel mogelijk het spel kunnen hervatten. Als je gekozen wordt ben je gedurende één wedstrijd in de tweede seizoenshelft onderdeel van hét ballenjongens -en meidenteam. Misschien sta jij wel bij de wedstrijd AZ - Ajax of AZ- PSV langs het veld! We beoordelen alle kandidaten op verschillende onderdelen, zoals motivatie, teamplayer en de prestaties bij de verschillende onderdelen.

Gave wedstrijden in de tweede seizoenshelft
In de tweede seizoenshelft maken 9 AllstarZ kans om gedurende één thuisduel langs het veld te staan als ballenjongen/meid bij een wedstrijd van AZ1. Voor dit duel krijg je één gratis kaart voor een begeleider. Door middel van een loting tijdens de selectiedag bepalen we welke wedstrijd de 9 winnaars toegewezen krijgen. 

Jong AZ
Ook zijn we op zoek naar extra ballenjongens voor de wedstrijden van Jong AZ. Hiervoor zoeken we jongens en meiden die hun beste beentje voor zetten op het AFAS Trainingscomplex, waar Jong AZ haar wedstrijden speelt in de Eerste Divisie (Keuken Kampioen Divisie). Als je wordt ingedeeld voor de groep van Jong AZ dan ben je ook automatisch als eerste aan de beurt als vervanger van de 12 jongens en meiden die bij AZ 1 zijn ingedeeld, mochten zij niet kunnen. 

Voorrang voor AllstarZ
Alleen als Allstar maak je kans om Ballenjongen/-meid te worden bij AZ 1. Ben je geen Allstar maar word je wel geselecteerd als Ballenjongen/-meid, dan word je ingedeeld in het team van Jong AZ. Wil je dus zeker weten dat je kans maakt om Ballenjongen/-meid te worden bij AZ1? Meld je dan hier aan bij de AllstarZ.

Opgeven
We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers. Bij een teveel aan aanmeldingen, zullen de deelnemers worden gekozen middels een loting. Je krijgt direct na aanmelding een bevestiging van aanmelding. Op vrijdag 11 januari ontvang je een e-mail met bevestiging van deelname. 

Aanmelden kan via dit formulier.