Word jij ballenjongen bij AZ?

Gepubliceerd op 02 augustus 19, 11:58

Op 28 augustus is het zover, de nieuwe ballenjongens- en meidenselectiedag waarbij jij een seizoen lang een plekje langs het veld kunt winnen! De inschrijving is nu gestart, dus zorg dat je je snel opgeeft. 

Heb jij altijd al langs het veld willen staan van het AFAS Stadion? Voor het nieuwe seizoen zijn we weer op zoek naar toppers om te zorgen voor een snelle spelhervatting. 

Alle AZ-fans tussen de 11 en de 17 jaar mogen mee doen met deze gave middag. We hebben in totaal plek voor 120 deelnemers en er zijn 20 plekken te vergeven. Wanneer je mee doet met de selectie dag dan kun je ingedeeld worden bij zowel AZ1 als Jong AZ.

De selectiedag is niet alleen gaaf als je graag ballenjongen wilt worden, maar ook als je zin hebt in een leuke trainingsmiddag vol spellen en prijzen. Wat houden die spellen precies in? Door middel van een parcours met verschillende onderdelen wordt je getest op bijvoorbeeld gooi-skills en je reactievermogen, maar ook op je houding, samenwerking en motivatie. Ook als je niet op voetbal zit is dit een leuke activiteit voor in jouw zomervakantie.

De activiteiten vinden plaats op het veld naast het AFAS Stadion. Heb jij woensdag 28 augustus vanaf 15:30 uur al genoteerd? We starten om 16:00 uur met het parcours en sluiten de selectiedag af met een AZ-quiz met gave prijzen. Om 18:00 uur kun je worden opgehaald, al mag je natuurlijk ook publiek meenemen.

Zoals je bovenstaand hebt kunnen lezen, zijn we op zoek naar 20 ballenjongens-en meiden. We kiezen 12 winnaars voor de wedstrijden in het AFAS Stadion van AZ1, voor Jong AZ zoeken we 8 jongens en meiden die hun beste beentje voor zetten op het AFAS Trainingscomplex. Als je ingedeeld wordt voor de groep van Jong AZ dan ben je ook automatisch als eerste aan de beurt als invaller bij AZ1.

Alleen als Allstar/Waaghals maak je kans om Ballenjongen/-meid te worden bij AZ 1. Ben je geen Allstar maar word je wel geselecteerd als Ballenjongen/-meid, dan word je ingedeeld in het team van Jong AZ. Wil je dus zeker weten dat je kans maakt om Ballenjongen/-meid te worden bij AZ1? Meld je dan hier aan bij de AllstarZ.

Opgeven kan via onderstaand formulier.