Banenmarkt in AFAS Stadion

Gepubliceerd op 01 oktober 19, 11:03

ALKMAAR- In het AFAS Stadion werd op dinsdag door WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) een grote banenmarkt georganiseerd. Met als motto ‘Nieuwe kansen op werk’ waren ruim zestig werkgevers aanwezig op de markt met vacatures. Alle werkzoekenden die op zoek zijn naar een (andere) baan, waren welkom.

Veel werkgevers zijn op zoek naar personeel. De banenmarkt is een manier om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Voor werkzoekenden is het een mooie gelegenheid om de horizon te verbreden en kennis te maken met werkgevers in minder voor de hand liggende sectoren. Het mooie van de banenmarkt is dat werkzoekenden direct in contact komen met werkgevers. Juist die persoonlijke eerste indruk voegt veel toe.

AFAS Stadion
De beurs vond plaats op de derde etage van het AFAS Stadion. Het hoofdgebouw van de thuishaven van AZ is ondanks werkzaamheden aan het dak boven de Molenaar-tribune gewoon geopend. Grand Café Van Gaal en het AZ Fancentrum zijn ook op de reguliere openingstijden bereikbaar.

Evenement
Wilt u ook een evenement in het AFAS Stadion organiseren? Klik hier voor de mogelijkheden