Beleef Europees uitduel in het AFAS Stadion

Gepubliceerd op 22 oktober 13, 13:00
ALKMAAR- Wil jij op donderdag 24 oktober tijdens de herfstvakantie de Europese uitwedstrijd tegen Shakhter Karagandy samen met andere AZ-supporters bekijken in het AFAS Stadion? Dat kan. Na een gezamenlijk buffet kijken we dit duel live op groot scherm in Grand Café Van Gaal.

Voorafgaand aan de wedstrijd serveren we voor de jongste supporters om 17:00 uur een kipspies met friet, appelmoes en caprisonne voor slechts € 4,75. Voor de oudere supporters bieden we een pastabuffet, bestaande uit tortellini ricotta en spinazie met kip, groenten en gemengde salade voor slechts € 8,75. De wedstrijd is alleen op groot scherm te zien voor degenen die ook het buffet afnemen.

AZ-stadionrondleiding
Maak je wedstrijdbeleving helemaal compleet door voor het buffet aan een AZ-stadionrondleiding mee te doen. Voel de wedstrijdspanning vanaf de kleedkamerstoel van Maarten Martens om hem vervolgens aan te moedigen tijdens de wedstrijd op televisie. Als je de stadionrondleiding in combinatie doet met de wedstrijdbeleving, betaal je slechts € 5,- voor de rondleiding. Voor deze rondleiding is reserveren niet verplicht. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 15:15 uur aanmelden bij de receptie. Vol is vol.

Programma
15:30 uur AZ-stadionrondleiding (optioneel)
17:00 uur Buffet Grand Café
18:00 uur Live: FC Shakhter Karagandy - AZ

Reserveren
Reserveren voor het buffet (met aansluitend live de wedstrijd kijken) is noodzakelijk en kan eenvoudig door het aantal personen (volwassenen en/of kinderen) te e-mailen naar of neem telefonisch contact op via 072 547 8000.