Bied mee op unieke wedstrijdshirts

Gepubliceerd op 26 oktober 18, 09:42
ALKMAAR - Oude tijden herleven zondag in het AFAS Stadion. Ter ere van de jaarlijkse clubreünie treedt AZ namelijk aan in een uniek ‘retroshirt', met de jaren ’70 als inspiratie. Deze gedragen én gesigneerde shirts worden geveild voor Spieren voor Spieren.

Hoofdsponsor AFAS omarmt dit initiatief en staat éénmalig de shirtbedrukking af aan de namen van de spelers (voorkant) en het Spieren voor Spieren-logo (achterkant).

Steun Spieren voor Spieren
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Spieren voor Spieren. AZ en Spieren voor Spieren hebben in 2017 de handen ineen geslagen om de komende jaren zoveel mogelijk aandacht te vragen en fondsen te werven voor kinderen met een spierziekte.

Spieren voor Spieren zet zich elke dag in voor een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Om dit te bereiken wordt intensief samengewerkt met medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, het bedrijfsleven en alle topsport- en kind-ambassadeurs. Spieren voor Spieren zoekt enerzijds een oplossing voor spierziekten, anderzijds wil Spieren voor Spieren kinderen en hun gezinnen die nu lijden onder hun spierziekte helpen. Meer weten? Kijk op www.spierenvoorspieren.nl!

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit precies 4 dagen later: op donderdagmiddag om 16:45 uur. Meebieden kan via www.matchwornshirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. In samenwerking met Strategisch Partner CTS GROUP laten we bij één fan het shirt thuisbezorgen door de betreffende AZ-speler. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meedoen? Ga naar www.matchwornshirt.com