Bitcoin Meester exclusief Cryptocurrency Partner AZ

Bitcoin Meester exclusief Cryptocurrency Partner AZ

Gepubliceerd op 01 juli 21, 15:51

ALKMAAR- Bitcoin Meester wordt de exclusieve en officiële Cryptocurrency Partner van AZ. Centraal in het partnership staat het verder vermarkten van crypto in de voetbalwereld en het wegwijs maken van nieuwe Bitcoin Meester-gebruikers. In het AFAS Stadion werd een verbintenis tot medio 2024 getekend.

Bitcoin Meester is een bij De Nederlandsche Bank geregistreerde crypto-aanbieder en de broker-martkleider van Nederland. Gebruikers kunnen via het platform diverse cryptovaluta kopen, verkopen en veilig bewaren. 

Betaling in Bitcoin
Zowel AZ als Bitcoin Meester hebben vertrouwen in de toekomst van Bitcoin. Daarom wordt een gedeelte van het sponsorbedrag in de digitale munt voldaan. AZ laat deze gedurende de samenwerking op de balans staan en is de eerste Nederlandse club die dat doet. 

Zandwijken: 'Sluit aan bij ambitie'
"Bitcoin Meester is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar de rek is er nog lang niet uit", zegt Mitchell Zandwijken, CEO bij Bitcoin Meester. "Sport, en met name voetbal, is voor ons één van de belangrijkste strategische markten en we zijn constant op zoek naar nieuwe kansen om onze groeiende ‘fanbase’ daar te betrekken. Het partnership met AZ sluit aan bij die ambitie. Hiermee willen we de AZ-supporters en de rest van Nederland op een aansprekende manier kennis laten maken met crypto en Bitcoin Meester.”

Koster: 'Wegwijs maken'
"De cryptocurrency-markt is booming, met een exponentiële groei van gebruikers in de afgelopen jaren", weet AZ's Commercieel Directeur Michael Koster. "Dat spreekt aan, maar juist in een nieuwe markt is enige sturing wel belangrijk. Niet iedereen is al goed bekend met cryptovaluta en Bitcoin Meester is in staat nieuwe gebruikers op verantwoorde wijze wegwijs te maken in deze wereld."

Eerste aanzet
De combinatie van een markt vol kansen in een veilige omgeving spreekt aan, vervolgt Koster. "En dus is dit een heel mooie deal, voor beide partijen. Daarbij is ook een dankwoord aan SPORTFIVE zeker op zijn plaats. Zij brachten AZ in contact met Bitcoin Meester, waarmee de eerste aanzet tot dit partnership was gegeven."

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl