Bizot in uitzending AZ TV

Bizot in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 22 november 18, 15:41

ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. Deze aflevering zie je een gesprek met Marco Bizot. De keeper maakte twee memorabele interlands mee met Oranje.

De aflevering wordt afgetrapt door John van den Brom. De trainer blikt vooruit op het treffen met VVV-Venlo. Het is een belangrijk duel, aangezien de Limburgers één plek boven AZ staan.

Bizot
Het Nederlands elftal speelde de laatste twee wedstrijden in de Nations League tegen Frankrijk en Duitsland. In De Kuip werd Frankrijk met 2-0 verslagen en tegen de Duitsers werd een 2-0 achterstand weggewerkt en plaatste Oranje zich voor de Final Four van de competitie. Bizot was erbij en sprak met AZ TV over deze wedstrijden.


Dit bericht bekijken op Instagram
Lions! @marcobizot Martin Cruijff (fysio) . . #Oranje #duined
Een bericht gedeeld door AZ (@azalkmaar) op

Sint
Sinterklaas bracht een bezoek aan het AFAS Stadion samen met zijn pieten. Ook Mats Seuntjens, Marko Vejinovic en Stijn Wuytens waren aanwezig bij het AZ Sinterklaasfeest.

Verder 
Verder in deze uitzending nemen Inge & Lian de socials door en krijgt Mohamed Taabouni de aandacht. De 16-jarige aanvaller maakte zijn debuut bij Jong AZ in de uitwedstrijd tegen Jong PSV. Jan sluit de aflevering af met een epiloog over Wuytens.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, TwitterYouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.