Bizot in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 27 september 18, 15:51
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In de volgende aflevering gaat er speciale aandacht naar Marco Bizot. De doelman stopte in de uitwedstrijd tegen FC Groningen een penalty van Ritsu Doan.

John van den Brom trapt de uitzending af met een vooruitblik op de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Zijn formatie is in het AFAS Stadion al negen edities ongeslagen tegen de Zwollenaren. Zondag staat AZ - PEC om 14:30 uur op het programma.

Midtsjø
Fredrik Midtsjø bracht AZ op voorsprong in Groningen en is de motor op het middenveld van de Alkmaarders. In deze uitzending van AZ TV krijgt de Noor de aandacht.

Verder
Ook zie je in deze uitzending Kenzo Goudmijn die het heeft over Jong AZ, nemen Inge en Lian de social media-accounts door en sluit Jan de uitzending af met een epiloog over Midtsjø.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.