Broer en Zus-dag bij AZ - PEC

Gepubliceerd op 25 september 18, 09:20
ALKMAAR- AZ - PEC Zwolle staat op zondag 30 september in het teken van de Nationale Broer en Zus dag. Samen met wedstrijdsponsor Dusseldorp BMW zet AZ alle broers en zussen in het zonnetje! Lees hieronder wat er deze dag allemaal op het programma staat.

Vanaf 12:00 uur zijn er verschillende activiteiten in en om het AFAS Stadion. Zo kunnen de jongste fans voor het eerst FIFA 19 spelen met eSporter Aristote, brengt een tweetal spelers in de rust een bezoek aan het familievak én is er voor de wedstrijd de gelegenheid om Formule 1 te kijken (GP van Rusland) in het Sportcafé.

AZ - PEC Zwolle beleven met jouw familie? Dat kan! Er is een voordelige familiearrangement, inclusief sjaal, parkeerkaart en Kidsbox! Je scoort al een kidsbox vanaf €35,- per 2 personen. Alles over het familiearrangement lees je hier.

Wedstrijdsponsor Dusseldorp BMW zet jou en je broer of zus letterlijk in het zonnetje! Wil jij kans maken om een weekend in een BMW cabrio te rijden samen met jouw broer of zus? Geef je op via az.nl/winactie en misschien heb jij op 30 september een wel heel bijzondere manier om jouw broer of zus te verrassen!

Nog meer verrassingen voor broers en zussen bij AZ- PEC Zwolle. Geef je op om kans te maken op een Meet & Greet de Koopmeiners!