Cartal Autobeurs in beeld

Gepubliceerd op 16 maart 18, 14:16
ALKMAAR- Het AFAS Stadion stond afgelopen week in het teken van de Automotive Expo 2018. Op de beurs presenteerden Rijsbergen Automotive, VEAM en PrimaParts de Werkplaats van de Toekomst. Tussen twaalf en vijftien maart liepen er ruim 4.000 bezoekers over de beursvloer.

De werkplaats van de toekomst betrof een exclusieve presentatie van ontwikkelingen die zich afspelen in de nabije toekomst van het universele garagebedrijf. Onderwerpen als online klantoriëntatie, de 'geconnecteerde werkplaats', opleidingen, high-end werkplaatsequipment en dé connectie met totaalleverancier Rijsbergen, VEAM en PrimaParts voerden de boventoon.

Geslaagde editie
Ook waren er dagelijks uiteenlopende presentaties en kennissessies, met interessante sprekers. De beurs werd afgesloten met een afsluitend feest waar de glazen werden geklonken op wederom een geslaagde editie van het jaarlijkse evenement. De avond werd van een muzikale omlijsting voorzien door Samantha Steenwijk, finalist van The Voice of Holland. Op naar volgend jaar.

Uw evenement bij het AFAS Stadion?
Wilt u ook gebruik wilt maken van de unieke locatie én voorzieningen van het AFAS Stadion? Neem dan contact op met de afdeling Evenementen van AZ via: .