Celtic - AZ niet live op Nederlandse tv

Gepubliceerd op 18 augustus 21, 13:19

GLASGOW-De wedstrijd Celtic FC - AZ in de Play-offs van de UEFA Europa League wordt woensdagavond niet live uitgezonden op de Nederlandse televisie. De aftrap op Celtic Park is om 20:45 uur (CEST).

AZ vindt het buitengewoon teleurstellend dat geen enkele Nederlandse broadcaster de rechten, die in deze ronde bij de thuisspelende club ligt, heeft weten te bemachtigen. Zo’n affiche, dat bovendien van enorm belang is voor het Nederlands voetbal, verdient het om uitgezonden te worden. Voor AZ onduidelijke redenen zijn de rechtenhouder en Nederlandse broadcasters niet tot elkaar gekomen.

Pay Per View
De wedstrijd is wel via internationale kanalen te volgen. AZ-supporters kunnen via Pay Per View de wedstrijd zien. Ga hiervoor naar: https://ppv.celticfc.tv/

AZ Media
Ook doet AZ Media vanuit Celtic Park verslag. Via live updates op Twitter en na afloop van de wedstrijd natuurlijk interviews via AZ TV wordt de achterban op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Return
Waar de return, op donderdag 26 augustus, mogelijk wordt uitgezonden is eveneens nog niet bekend. AZ-supporters kunnen voor de Europese thuiswedstrijd kaarten kopen via deze link.

Wedstrijd

2
Europa League
Celtic - AZ
woensdag 18 aug 2021, 20:45
Bestel nu Wedstrijd informatie
0