Crazy 90's: 30 november

Gepubliceerd op 18 november 13, 13:48
ALKMAAR- De sfeer van de jaren ’90 proeven aan de hand van de beats van Dvdj-s Devious? Uit je dak op het traditionele hakuurtje van Crazy 90's op de happy hardcore van DJ Mental Theo? Dat kan! Kom op zaterdag 30 november naar Crazy 90's in het AFAS Stadion.

Crazy 90s heeft op veler verzoek eindelijk de drukste en brutaalste happy hardcore DJ van Nederland, Mental Theo, weten te strikken. Op zaterdag 30 november draait Mental Theo onder meer de bekende Happy Hardcore hits als ‘Whole lotta Lownoise', ‘Wonderfull Days', ‘Speedcity’, ‘Stars’ en ‘Party’.

Kees Kist Lounge
De Kees Kist Lounge van het AFAS Stadion wordt op zaterdag 30 november omgetoverd tot een club uit de jaren ’90 waar vroegere tijden herleven. Tijdens Crazy 90's komen de vele muziekstijlen voorbij: Swingbeat, R&B, Hiphop, Grunge, Pop, Eurodance, Trance, Clubhouse, Happy Hardcore en nog veel meer.

Kaartverkoop
Je begrijpt dat dit een Crazy 90's wordt die je absoluut niet mag missen. De vorige edities waren uitverkocht en wij verwachten deze keer niets anders. Wacht niet te lang met beslissen, want de voorverkoop is reeds gestart. Tickets zijn online verkrijgbaar via:Crazy90s.nl, Partyflock en via de Facebook-pagina van Crazy’90's.

Informatie
Wanneer: Zaterdag 30 november (van 21:00 tot 02:00 uur)
Locatie: AFAS Stadion
Minimale leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Parkeren: Gratis (fiets + auto) bij het stadion