CTS GROUP Strategisch Partner

Gepubliceerd op 13 juli 18, 14:01
ALKMAAR- CTS GROUP is woensdag toegetreden tot de Strategische Partners van AZ. De specialist in Europese distributie en logistiek uit Nieuw-Vennep tekende voor één seizoen, met de optie voor nog twee jaar.

CTS GROUP staat al sinds 1995 voor topkwaliteit in Europese distributie in logistiek. De organisatie begon als distributiespecialist voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Italië en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan diensten. Sinds afgelopen seizoen is CTS als sponsor verbonden aan AZ.

Eenhoorn: ‘Ambitieus bedrijf’
“Met CTS hebben we wederom een groot en ambitieus bedrijf uit Noord-Holland langer aan ons gebonden”, reageert Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Het is mooi om te zien dat het afgelopen jaar van beide kanten zo goed is bevallen dat CTS nu is doorgegroeid naar Strategisch Partner.”

Koster: ‘Mooie verrijking’
“Een distributiespecialist is een mooie verrijking van ons team van Strategische Partners”, voegt manager Commercie Michael Koster toe. “We kijken ernaar uit om er een mooi seizoen van te maken en elkaar te versterken in onze ambities.”

Beentjes: ‘Combinatie werkt goed’
CTS GROUP-directeur Edwin Beentjes: “Wij hebben veel klanten in Noord-Holland. Wij denken dat de combinatie van het vergroten van de naamsbekendheid in de regio en een gelegenheid creëren waar wij onze relaties in informele setting beter kunnen leren kennen, goed werkt. Want veel van onze klanten vinden voetbal leuk. Het sponsorschap van AZ is goed bevallen, mede daarom zijn wij vanaf nu Strategisch Partner. We kijken uit naar een mooi seizoen!”

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl