Dagprogramma AZ - Real Sociedad

Dagprogramma AZ - Real Sociedad

Gepubliceerd op 30 juli 21, 16:19

ALKMAAR- AZ speelt zaterdag voor het eerst met publiek in het vernieuwde AFAS Stadion. Het oefenduel met Real Sociedad begint om 17:00 uur, maar het stadion is al vanaf 14:45 uur geopend. Klik hier voor gratis tickets.

Entertainment
Fans die vroeg aanwezig zijn in het AFAS Stadion hoeven zich niet te vervelen. Zo zijn op de grote schermen de Olympische Spelen te volgen, komt een DJ draaien in het stadion en zijn alle Food & Beverage-punten geopend.

Bijna af
Voor het eerst zijn fans welkom bij een wedstrijd in het vernieuwde AFAS Stadion. Her en der worden wel nog wat puntjes op de i gezet en zaken verder geperfectioneerd, maar AZ is blij eindelijk weer supporters te kunnen ontvangen. De club is hen dankbaar voor de steun en biedt daarom kosteloos het duel met Sociedad aan.

Tickets
Wedstrijdkaarten zijn gratis en zolang de voorraad strekt tot en met vrijdag 30 juli online en via het AZ Fancentrum te bestellen. Alle info vind je door hier te klikken.

Pendelbussen
Fans kunnen zaterdag gratis gebruik maken van pendelbussen die door AZ worden ingezet. Deze rijden vanaf 14:30 uur en vertrekken vanaf de achterzijde van NS-station Alkmaar. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de pendelbus.

Wedstrijd

1
Oefenwedstrijden
AZ - Real Sociedad
zaterdag 31 jul 2021, 17:00
Wedstrijd informatie
0