De Boer in uitzending AZ TV

De Boer in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 28 februari 19, 14:12

ALKMAAR- Deze week is er weer een nieuwe aflevering van AZ TV. Met aandacht voor een interview met keeper Rody de Boer. Hij raakte aan het begin van het seizoen ernstig geblesseerd, maar trainde onlangs weer mee. Hoe is het nu met hem? En ook wordt er vooruitgekeken naar de bekerontmoeting met Willem II.

Net als iedere week begint de uitzending met de voorbeschouwing van John van den Brom. Zondag verloor AZ in Tilburg van Willem II (2-1). Donderdag staat opnieuw een uitduel met de Tilburgers op het programma. Alleen deze keer voor de halve finale van de KNVB Beker.

De Boer
Aan het begin van het seizoen kwam de 21-jarige doelman Rody de Boer over van Telstar. Door een blessure kwam hij echter maar tot enkele duels bij Jong AZ en zat hij één Eredivisie-wedstrijd bij de A-selectie. Onlangs was de keeper weer op het trainingsveld. AZ TV sprak met hem.

Verder
Er wordt een stukje historie besproken, Inge en Lian nemen de socials door en er is aandacht voor Jong AZ. Afgelopen vrijdag werd directe concurrent Helmond Sport in eigen huis met 1-3 verslagen. Maandag treedt het team van trainers Michel Vonk en Koen Stam om 20:00 uur op het AFAS Trainingscomplex aan tegen FC Volendam. 

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV is op donderdag om 18:00 uur te zien op FOX Sports kanaal 1 en wordt hiernaast meerdere keren herhaald. Geen FOX Sports? Op vrijdag om 17.10 uur begint de aflevering op NH.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt. Wil je naast de uitzending van AZ TV op de hoogte gehouden worden van alles rondom AZ? Volg de club dan via AZ.nl, TwitterYouTube en Facebook.