Definitief competitieschema Jong AZ

Definitief competitieschema Jong AZ

Gepubliceerd op 19 juni 19, 16:16

ZAANSTAD- Het definitieve speelschema voor het seizoen 2019-2020 van de Keuken Kampioen Divisie is bekend. Voor Jong AZ zijn alleen de twee ontmoetingen met Telstar gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde concept speelschema

De ploeg van trainers Koen Stam en Michel Vonk zou het nieuwe seizoen aanvankelijk beginnen met een bezoek aan de provinciegenoot uit Velsen-IJmuiden. Dit is nu omgezet naar een thuiswedstrijd op maandag 12 augustus om 20:00 uur. Hierdoor wordt de tweede wedstrijd tegen Telstar nu op vrijdag 20 december om 20:00 uur in het Rabobank IJmond Stadion afgewerkt. 

Seizoenkaart
Tickets voor competitiewedstrijden van Jong AZ (AFAS Trainingscomplex en AFAS Stadion) kosten € 5 per stuk. Ook is er de mogelijkheid tot aanschaf van een seizoenkaart. Voor maar € 30 ben jij van de partij bij negentien thuisduels in de Eerste Divisie.

Voorbereiding
Jong AZ staat op maandag 1 juli voor het eerst weer op het trainingsveld. Vijf dagen later wordt de oefencampagne geopend in Schagen. Klik hier voor alle duels in de voorbereiding.

Bekijk hieronder het definitieve competitieschema van Jong AZ in het seizoen 2019-2020.