Druijf aast op Bronzen Kampioensschild

Gepubliceerd op 23 oktober 18, 13:21
ZAANSTAD- Ferdy Druijf kan vrijdag het Bronzen Kampioensschild voor het topscorerschap van de eerste periode veiligstellen. De spits van Jong AZ legt beslag op de prijs als hij na het duel met Roda JC nog altijd het doelpuntenmakersklassement aanvoert.

Druijf scoorde in de eerste tien speelronden al elf keer en voert daarmee overtuigend het topscorersklassement aan. Voor de eerste periode tellen de eerste twee wedstrijden echter niet mee, dus zijn treffers tegen Almere City en Cambuur vallen weg in de strijd om het Bronzen Kampioensschild. De Uitgeester staat hierin dus op negen goals.

Braken
Sven Braken is de voornaamste concurrent van Druijf. De spits van NEC staat op zes doelpunten in de eerste periode en moet vrijdag tegen TOP Oss dus minimaal drie keer scoren om op gelijke hoogte te komen met de Uitgeester. Slaagt Druijf erin het Bronzen Kampioenschap in de wacht te slepen, dan krijgt hij dit voorafgaand aan het thuisduel met TOP Oss (9 november) overhandigd.

Seizoenkaart
Kaarten voor het duel tussen Jong AZ en Roda JC - dat vrijdag om 20:00 uur wordt afgetrapt - zijn aan de poort van het AFAS Trainingscomplex verkrijgbaar voor € 5. Ook is er de mogelijkheid tot aanschaf van een Seizoenkaart. Voor slechts € 25 bezoek je alle thuisduels van Jong AZ. Klik hier voor alle info.