Druijf 'Beste Talent' eerste periode

Gepubliceerd op 31 oktober 18, 11:43
ALKMAAR- Ferdy Druijf is door de trainers en aanvoerders uit de Eerste Divisie verkozen tot Beste Talent van de eerste periode. De spits van Jong AZ was al zeker van een Bronzen Kampioensschild voor het topscorerschap, maar krijgt er na zijn sterke seizoensstart dus twee uitgereikt.

De twintigjarige aanvalsleider krijgt de Bronzen Kampioensschilden zaterdag voor het Eredivisie-duel AZ - De Graafschap uitgereikt. Hij maakte in de afgelopen negen speelronden indruk door negen keer het net te vinden. In totaal staat Druijf zelfs al op elf treffers; de eerste twee wedstrijden van het seizoen (waarin de Uitgeester tweemaal het net vond) telden niet mee voor de eerste periode.

Verhulst
Na iedere periode worden in verschillende categorieën Bronzen Kampioensschilden uitgereikt. Behalve Druijf viel na de eerste periode ook een drietal van Go Ahead Eagles in de prijzen: Istvan Bakx, voormalig AZ Jeugd-doelman Hobie Verhulst en John Stegeman werden verkozen tot respectievelijk Beste Speler, Beste Keeper en Beste Trainer.

Bezoek aan NEC
Jong AZ komt aanstaande zondag weer in actie. De Alkmaarse beloften gaan dan op bezoek bij NEC. Op vrijdag 9 november wacht de volgende thuiswedstrijd, als TOP Oss in Zaanstad de tegenstander is. Kaarten voor dit duel kosten € 5. Ook is er de mogelijkheid tot aanschaf van een speciale Jong AZ-seizoenkaart.