Druijf in uitzending AZ TV

Druijf in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 06 december 18, 09:23

ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In deze aflevering aandacht voor Ferdy Druijf. De spits van Jong AZ scoorde dertien keer in zestien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Ook zie je een voorbeschouwing op de uitwedstrijd van AZ tegen Fortuna Sittard.

De uitzending begint zoals altijd met de voorbeschouwing van John van den Brom op de wedstrijd Fortuna Sittard - AZ. Na het verlies in eigen huis tegen Willem II wil zijn ploeg zich herpakken in Limburg.

Druijf
Druijf werd door de trainers en aanvoerders uit de Eerste Divisie verkozen tot Beste Talent van de eerste periode en ook na die periode presteert de aanvaller van Jong AZ sterk. AZ TV ging in gesprek met de 20-jarige spits.

Verder
Verder in de uitzending heeft Henri Weigelt, die scoorde tegen MVV, het over Jong AZ, nemen Inge en Lian de social media-accounts door en sluit Jan de uitzending af met een epiloog.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nlTwitterYouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.