Fabian Sporkslede in AZ University Podcast

Fabian Sporkslede in AZ University Podcast

Gepubliceerd op 10 september 21, 10:03

ZAANSTAD- Fabian Sporkslede is te gast in de zesde aflevering van AZ University Podcast. De voormalig jeugdspeler van AZ begon naast zijn leven als profvoetballer een tweede carrière. Hij richt zich met zijn bedrijf Amplify Sports Equipment op actief herstel. Daarover vertelt Sporkslede uitgebreid in de podcast.

De 28-jarige rechtsback speelt tegenwoordig bij Georgisch recordkampioen Dinamo Tbilisi. Eerder kwam hij uit voor AZ (jeugd), Ajax, Willem II, Chievo Verona, Lupa Castelli Romani, NAC Breda en RKC Waalwijk. Op zijn 23e begon Sporkslede een eigen bedrijf in apparaten die fysiek herstel bevorderen en blessurepreventief werken. Met succes. Onder anderen Philippe Coutinho, Calvin Stengs en Louis van Gaal behoren tot zijn klanten.

Stream nu
In AZ University Podcast vertelt Sporkslede over hoe je in je loopbaan je eigen verantwoordelijkheid moet pakken, bijvoorbeeld op het gebied van fysiek herstel. Maar ook hoe een duale carrière voor hem zijn vruchten afwerpt en hoe hij daarvan juist energie krijgt. De aflevering is  te streamen op SpotifyApple Podcasts, Google Podcasts en SoundCloud.


Podcast
In AZ University Podcast gaan host Sven Bersee en AZ's topsportbegeleider Bart Heuvingh over uiteenlopende onderwerpen in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen van binnen en buiten de voetbalwereld.

E1: Mentale weerbaarheid | Gast: Jan van Halst
E2: Ramadan | Gast: Khalid Boulahrouz
E3: Het belang van slaap | Gast: Floris Wouterson
E4: Kennisuitwisseling en de weg naar Tokio | Gast: Benito Maij
E5: Spelplezier | Gast: Tim Koning
E6: Actief herstel | Gast: Fabian Sporkslede

Volg AZ University
Hou de laatste updates van AZ University in de gaten via social media. AZ's learning hub is te volgen via InstagramTwitterFacebook en LinkedIn.