Grand Café presenteert nieuwe lunchkaart

Gepubliceerd op 12 januari 18, 09:23
ALKMAAR- Grand Café Van Gaal is gestart met een vernieuwde lunchkaart. Op de kaart zijn verschillende nieuwe gerechten te vinden zoals de Holy Mackarel met makreel op een zeekraalbol of de Cajun Special, langzaam gegaard buikspek op pomodori brood.

Naast de nieuwe gerechten biedt Grand Café Van Gaal iedere week twee wisselende gerechten, de zogenoemde Chef Specials. Klassiekers zoals de AZ-clubsandwich en AZ-tosti blijven uiteraard onderdeel van de vernieuwde lunchkaart. Klik hier om de nieuwe kaart te bekijken.

Ontbijten in het AFAS Stadion
Het Grand Café biedt niet alleen een gevarieerde lunchkaart, ook de dag goed beginnen met een ontbijt behoort tot de mogelijkheden. Om 8:30 uur openen de deuren en kunt u - om de files te ontlopen - genieten van een croissant, vers afgebakken broodje, verse jus d’orange en yoghurt met muesli. Voor gezelschappen vanaf vijftien personen is er ook de mogelijkheid om een geheel verzorgd ontbijt op maat te laten maken.

Openingstijden
Grand Café Van Gaal is voor iedereen geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. Naast een voortreffelijke lunchkaart, bieden wij bovendien met de vergadernissen en gratis WiFi en parkeren de ideale locatie voor een vergadering en/of zakenlunch. Voor vragen neem je telefonisch contact op met: 072-5478099.