Grand Café heropent deuren

Gepubliceerd op 06 juni 21, 11:47

ALKMAAR- Na maanden wachten is het eindelijk zover: Grand Café Van Gaal heropent haar deuren op maandag 7 juni. Vanaf 08:30 uur begin je de dag met een ontbijt, geniet je van de nieuwe lunchkaart of lekker kopje koffie.

De heropening van Grand Café Van Gaal is direct de aftrap van een nieuwe lunchkaart. Op de kaart zijn verschillende nieuwe zomerse gerechten te vinden, zoals een olijvenciabatta uit de oven met ham, brie, sweet & sour cherry tomaatjes en pijnboompitjes. Of een luxe pita met feta, salami en tzatziki. Klassiekers zoals de AZ-clubsandwich en -tosti blijven uiteraard onderdeel van de vernieuwde lunchkaart. Klik hier om de nieuwe kaart te bekijken.

Ontbijten in het AFAS Stadion
Het Grand Café biedt niet alleen een gevarieerde lunchkaart, ook de dag goed beginnen met een ontbijt behoort tot de mogelijkheden. Om 08:30 uur openen de deuren en kun je genieten van een croissant, vers afgebakken broodje, koffie of thee, verse jus d’orange en yoghurt met granola. 

Richtlijnen RIVM
In Grand Café Van Gaal worden de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid en het RIVM in acht genomen. Daardoor geldt er een maximum aantal gasten van vijftig en wordt er een gezondheidscheck gedaan. Je treft de richtlijnen op AZ.nl/grandcafe.

Openingstijden
Grand Café Van Gaal is voor iedereen geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Reserveer snel jouw tafel! Dat kan online via AZ.nl/grandcafe maar ook telefonisch 072-5478099.