Grand Café Van Gaal: nieuwe lunchkaart

Gepubliceerd op 17 januari 20, 11:57

ALKMAAR– Grand Café Van Gaal heeft de lunchkaart vernieuwd. Op het menu staan bijvoorbeeld een proeverij van drie huisgemaakte kroketten en een Caesar wrap. Bekijk hier de nieuwe lunchkaart.

Naast de dagsoep is er nu ook een Zaanse mosterdsoep. Verder kun je in de middag voor € 14,95 genieten van een kleine smoothie, een kopje soep van de dag, een luxe broodje en koffie of thee naar keuze. Natuurlijk zijn de AZ-clubsandwich, de uitsmijter speciaal en de AZ-tosti als klassiekers niet van de lunchkaart verdwenen. 

Ontbijten in het AFAS Stadion
Buiten de gevarieerde lunchkaart behoort de dag goed beginnen met een ontbijt ook tot de mogelijkheden. Om 8:30 uur openen de deuren en kun je om de files te ontlopen genieten van een ochtendmaaltijd bestaande uit een croissantje, koffie of thee, belegd broodje naar keuze, verse jus d’orange en yoghurt met granola.

Voetbalambiance
Het Grand Café is de perfecte locatie voor een koffie-afspraak of lunch met vrienden, familie of zakenrelaties. De voetbalambiance en de nostalgie van De Alkmaarderhout vormen het decor van het Grand Café. Naast de voortreffelijke lunchkaart is het met de vergadernissen en gratis WiFi de ideale locatie voor een vergadering en/of zakenlunch. Voor de hoofdingang van het AFAS Stadion is ook voldoende gratis parkeergelegenheid en zijn er bovendien oplaadpunten voor elektrische auto's.

Openingstijden
Grand Café Van Gaal is voor iedereen geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. Via deze link kan een tafel, al dan niet in een nis, gereserveerd worden. Voor vragen neem je telefonisch contact op met: 072-547 80 99.