Guida fluit Partizan - AZ

Guida fluit Partizan - AZ

Gepubliceerd op 16 september 19, 11:45

ALKMAAR- Marco Guida fluit donderdag het Europa League-duel tussen FK Partizan en AZ. De 38-jarige Italiaan wordt geassisteerd door zijn landgenoten Giorgio Peretti en Daniele Bindoni. De wedstrijd in het Partizanstadion begint om 21:00 uur. 

Fabio Maresca fungeert als vierde official.

Europees
Guida floot eerder dit seizoen twee Champions League-wedstrijden en één Europa League-duel. In die drie wedstrijden gaf hij veertien gele kaarten en twee strafschoppen. Ook was hij dit seizoen arbiter bij de Romeinse derby tussen SS Lazio en AS Roma (1-1) in de Italiaanse Serie A.

Kinderen
Partizan-fans misdroegen zich in het voorrondeduel met de Turkse club Yeni Malatyaspor, waardoor de wedstrijd tegen AZ achter gesloten deuren wordt afgewerkt. Kinderen tot veertien jaar zijn welkom in Belgrado. 

Groep L
De andere wedstrijd in Groep L gaat tussen Manchester United en FC Astana. Het treffen op Old Trafford begint ook om 21:00 uur.

Live
De wedstrijd FK Partizan is live te zien op FOX Sports 1 (vanaf 20:50 uur) of te volgen via het Twitter-account van AZ. Discussieer over het wedstrijdverloop met andere fans op de Instagram- en Facebookpagina.


Wedstrijd

2
Europa League
FK Partizan - AZ
donderdag 19 sep 2019, 21:00
Wedstrijd informatie
2