Håkon Evjen wint goal van de maand augustus

Håkon Evjen wint goal van de maand augustus

Gepubliceerd op 22 september 22, 15:06

ZAANSTAD- Håkon Evjen is verkozen tot de speler met de mooiste goal van de maand augustus. Zijn afstandsschot tegen Dundee United werd verkozen tot mooiste doelpunt van de afgelopen maand. 

Ondanks dat Evjen momenteel met een blessure kampt, gaat het goed met de Noor. "Het zijn moeilijke tijden en het doet best veel pijn, maar we gaan volgende week kijken hoe het eruitziet."

"Ik denk zelf niet na over hoe het zonder blessure was geweest. Ik kan alleen positief blijven en hard werken aan de terugkeer."

Voor zijn blessure begon Evjen goed aan het nieuwe seizoen. Omdat het nu zo goed gaat met het team vindt de aanvaller het lastig om niet mee te spelen. "Ik kom sterk terug en ze doen het zo te zien ook goed zonder mij", benoemt de Noor in gesprek met AZTV. 

Met de prijs is Evjen erg blij. "Ik ben de supporters dankbaar voor deze prijs en hopelijk mag ik er meer maken in de toekomst". De Noor kan zich de goal nog goed herinneren. "De bal kwam voor mijn voeten en ik wilde niet missen, ik schoot hem in de bovenhoek binnen." Bij deze goal kwam veel ontlading los. Volgens Evjen ontstond dit doordat hij hard aan zijn schot heeft gewerkt. "De bal ging er met de juiste kracht in dus dit moet ik nu vaker doen." 

Andere kanshebbers van de goal van de maand augustus waren Soulyman Allouch met zijn goal tegen MVV, Damienus Reverson met zijn doelpunt tegen Helmond Sport, het doelpunt van Vangelis Pavlidis tegen Gil Vicente FC en Tijjani Reijnders tegen eveneens Gil Vicente FC.  

Bekijk het hele interview hieronder.