AZ opent haar deuren tijdens herfstvakantie

Gepubliceerd op 11 oktober 18, 15:32
ALKMAAR- Tijdens de herfstvakantie zijn er verschillende activiteiten in het AFAS Stadion. Zo speelt AZ een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen, zijn er in het Fancentrum iedere dag leuke aanbiedingen én is het mogelijk binnen te wandelen voor één van de inlooprondleidingen.

Inlooprondleidingen
Heb jij altijd al eens in de vernieuwde kleedkamer van AZ willen zitten? Of ben jij benieuwd waar trainer John van den Brom zijn praatje met de pers houdt? Tijdens de herfstvakantie biedt AZ jou de kans om mee te lopen met een inlooprondleiding!
Om er zeker van te zijn dat er plek is bij jouw gekozen rondleiding, reserveer je jouw plaats in de groep via of via telefoonnummer 072 547 80 00. Ook kun je zonder te reserveren binnenlopen. Hierbij geldt dat je jezelf 15 minuten voor aanvang aanmeldt bij de receptie van het stadion (ingang 7). De rondleiding start vanaf de receptie en kost € 10 per persoon.

Korting met de Juniorclubs
Voor Waaghalzen en AllstarZ geldt tijdens de herfstvakantie een aangepast tarief, zij krijgen namelijk €2,50 korting per Waaghals of Allstar! Zo kun jij extra voordelig een kijkje nemen op alle plekken waar jouw helden zich rondom de wedstrijd bevinden en scoor je ook nog eens een goodiebag met gave AZ-items!

Ben je nog niet lid van de juniorclubs? Je kunt voor € 15 per seizoen hier lid worden van de Waaghalzen en hier van de AllstarZ.

Schema inlooprondleidingen
Het schema voor de inlooprondleidingen vind je hier.

Maandag 22 oktober 13:00 uur
Dinsdag 23 oktober 11:00 uur en 14:00 uur
Donderdag 25 oktober 11:00 uur en 14:00 uur

Wedstrijd AZ - sc Heerenveen
De ploeg van John van den Brom sluit de herfstvakantie af met een duel tegen sc Heerenveen. Om 16.45 uur wordt er afgetrapt in het AFAS stadion. Kaarten bestel je gemakkelijk online via deze link.

Voetbalclinic bij het AFAS Stadion
AZ biedt naast rondleidingen ook verschillende clinic-arrangementen aan. Zo kun je een clinic onder andere combineren met een lunch of rondleiding, waardoor dit een onvergetelijke ervaring wordt. De clinics worden gegeven door gediplomeerde AZ-trainers en gehouden voor groepen van minimaal 15 personen. Voor meer informatie kijk je op www.az.nl/clinic of neem je contact op met de afdeling evenementen via 072 547 80 94 en/of .

AZ Fancentrum
Het AZ Fancentrum presenteert van 22 tot en met 28 oktober speciale herfsttoppers. In jouw herfstvakantie kun je profiteren van unieke kortingen op meerdere AZ-producten.