Herry & Berry verrassen 12.000e seizoenkaarthouder Boaz

Gepubliceerd op 15 september 23, 11:13

EGMOND AAN ZEE- Herry & Berry gingen afgelopen week langs bij Boaz Tjassens Keiser (8) uit Egmond aan Zee. Hij is namelijk de 12.000e seizoenkaarthouder van AZ. Voorafgaand aan zijn training bij VV Egmond, waar Boaz in JO10 speelt, werd hij verrast door de mascottes van AZ. 

Boaz viert op 20 september zijn negende verjaardag en van zijn vader kreeg hij een fantastisch cadeau: een eigen AZ-seizoenkaart. Uiteraard naast zijn vader in vak W. 

Boaz: 'Nu kan ik elke wedstrijd heen'
"Mijn lievelingsspeler is Yukinari Sugawara", vertelt een blije Boaz. "Hij speelt achterin en ik waarschijnlijk ook dit seizoen, maar dan als centrale verdediger. Ik ben heel blij met mijn seizoenkaart. Nu kan ik elke wedstrijd naar AZ en vroeger ging ik ook al heel veel mee naar het stadion. Ik verwacht dat AZ dit seizoen kampioen wordt én de beker gaat winnen. De Conference League winnen we niet, maar we komen wel heel ver!" Als Waaghals liep Boaz in de Europese thuiswedstrijd tegen SK Brann met David Møller Wolfe het veld op. Ook al een onvergetelijke ervaring voor de 8-jarige.

Wachtlijst halve seizoenkaart
Het is niet meer mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen. Echter is de vraag naar het bezoeken van thuiswedstrijden in het AFAS Stadion groot. Daarom introduceert AZ een wachtlijst voor halve seizoenkaarten. Fans kunnen zich hiervoor aanmelden en vanaf medio november een halve seizoenkaart kopen. De verwachting is dat het maximaal aantal seizoenkaarten (12.500) verkocht gaan worden. Houd voor meer informatie over de wachtlijst AZ.nl in de gaten.