Hessel de Wit en Jesse Larooi debuteren bij Oranje Onder 15 Futures

Hessel de Wit en Jesse Larooi debuteren bij Oranje Onder 15 Futures

Gepubliceerd op 17 juni 22, 09:22

OLDEBROEK- Aanvaller Hessel de Wit en middenvelder Jesse Larooi hebben hun eerste minuten gemaakt namens de Oranje Onder 15 Futures. Ze waren opgeroepen voor het tweeluik met Oostenrijk. In het eerste duel was De Wit trefzeker, in het tweede duel droeg Larooi de aanvoerdersband.

DONDERDAG:
Oranje Onder 15 Futures - Oostenrijk 1-2
In de tweede ontmoeting met de Oostenrijkers begon zowel De Wit als Larooi in de basisopstelling. Larooi droeg bovendien de aanvoerdersband. In de eerste helft kwam Oranje op voorsprong via Lasse Aelbers, maar Oostenrijk kwam na de rust langszij. Het werd nota bene 1-2. Sebastian Orgler schoot vlak voor tijd uit een strafschop de winnende treffer binnen.

DINSDAG:
Oranje Onder 15 Futures - Oostenrijk 3-0
Met Larooi en De Wit op de bank begon Oranje in Oldebroek aan de eerste wedstrijd tegen Oostenrijk. Uiteindelijk kwamen beide AZ Jeugd-spelers binnen de lijnen, wat voor allebei het debuut bij Oranje Onder 15 Futures betekende. In de slotfase was er een mooie rol weggelegd voor De Wit. Na een mooi uitgespeelde aanval schoot hij vanaf randje zestien in de rechterhoek binnen: 3-0.