FIFA O18 Toernooi in het AFAS Stadion

Gepubliceerd op 24 januari 23, 14:53

ALKMAAR- Voorafgaand aan het duel tussen AZ en Fortuna Sittard vond de grote finale van het FIFA O18 Toernooi plaats. In de finale, die live te zien was op de videowalls in het AFAS Stadion, versloeg Jayden uiteindelijk Levy met 9-2. Jayden kroonde zichzelf daarmee tot FIFA-Koning van AZ!

De online voorrondes voor de finaledag werden gespeeld op donderdag 8 december en woensdag 14 december. Uiteindelijk mochten de beste acht deelnemers van beide voorrondes zich afgelopen zondag melden in het AFAS Stadion om onderling te strijden om de prijzen. 

De winnaars
Jayden ging er uiteindelijk vandoor met de hoofdprijs, een thuisshirt gesigneerd door de voltallige selectie van AZ. Levy ontving als eervolle nummer twee VIP-tickets voor de wedstrijd AZ - FC Utrecht. Tim eindigde op de derde plek en won daarmee een trainingssessie met AZ-eSporter Emre Yilmaz.

Bitcoinmeester FIFA Toernooi (18+)
Binnenkort staat het Bitcoinmeester FIFA Toernooi op het programma. De online voorrondes worden gespeeld op woensdag 1 februari en donderdag 9 februari. Deze voorrondes starten op beide de dagen om 19:00 uur. De beste acht deelnemers van beide voorrondes bemachtigen een ticket voor de grote finaledag. De finale wordt gespeeld op zaterdag 25 februari voorafgaand aan het duel tussen AZ en SC Cambuur in het AFAS Stadion. 

Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich gratis inschrijven voor één van de voorrondes. De inschrijving voor het toernooi sluit om 18:30 uur op de dag van de voorronde. Schrijf je snel in want er geldt een maximaal aantal deelnemers per voorronde. Ga jij er met die felbegeerde hoofdprijs van €750,- aan Bitcoin vandoor? Schrijf je nu in via deze link en doe mee!

Aanmelden AZ Juniorclubs
Wil jij volgende keer meedoen aan het FIFA Toernooi en ben je benieuwd naar alle andere voordelen van een lidmaatschap? Lees hier meer info en word net als ruim 3.000 anderen enthousiaste AZ-fans lid van dé supportersclub. In januari krijg je bovendien 50% korting op het tarief en betaal je slechts €7,50 voor de rest van dit seizoen. 

Foto's: Carien Snoeijs / AZ Media