Het Paasfeest bij AZ in beeld

Gepubliceerd op 06 april 23, 12:00

ALKMAAR- Meer dan driehonderd Waaghalzen zochten woensdagmiddag tijdens het Paasfeest naar alle verstopte paaseieren in het AFAS Stadion. Samen met Herry & Berry, de Paashaas en een goochelaar was het een gezellige middag. Hierbij een zonnig Paasfeest in beeld! 

Nadat alle Waaghalzen door Herry & Berry en de Paashaas waren verwelkomt in het sportcafé, begon de goochelaar met een show vol plezier. Het eind van de show was het startschot voor de zoektocht naar de paaseitjes die verstopt lagen op de Molenaar-tribune. 

Gouden enveloppen
Naast de duizenden paaseitjes die verstopt waren, lagen er op de tribunes ook tien Gouden enveloppen verstopt. In elke envelop zat een geheime code waarmee mogelijk het gouden ei te gekraakt kon worden. Maar één Gouden envelop had de juiste code. De geluksvogel die het Gouden ei kraakte won de inhoud van het ei; twee wedstrijdkaarten voor het duel van aankomende zaterdag tussen AZ en Sparta. De Waaghalzen kregen allemaal bij vertrek naar huis nog een laatste verrassingen, ze werden verwend met een chocolade paashaasje. 

Word lid van AZ Juniorclubs
Ben jij nog geen lid van de AZ Juniorclubs? Bekijk dan hier alle voordelen van een lidmaatschap en word net als ruim 3.500 anderen enthousiaste AZ-fans lid van dé supportersclub. Vanaf vandaag ben je voor de rest van dit seizoen én het seizoen 2023-2024 lid van de AZ Juniorclubs voor slechts €15. Via deze link meld jij je nu direct aan voor de AZ Juniorclubs!

Foto's: Carien Snoeijs / AZ Media