Hotel in Egmond training partner van AZ

Hotel in Egmond training partner van AZ

Gepubliceerd op 23 juni 22, 14:00

ALKMAAR- AZ heeft in ‘Hotel in Egmond’ een nieuwe partner gevonden. De hotelketen is de komende twee seizoenen zichtbaar op de trainings- en presentatiekleding van AZ 1. 

‘Hotel in Egmond’ is de verzamelnaam van vijf hotels en drie appartementengebouwen in Egmond aan Zee. Dit sfeervolle dorp aan de Nederlandse kust is de ideale bestemming voor een korte of langere vakantie. Met het strand voor de deur en het uitgestrekte duingebied om de hoek, is het een uitermate geschikte bestemming voor de actieve sportliefhebber. Maar ook de sfeervolle winkelstraten en de vele gezellige restaurants en terrassen in Egmond aan Zee zijn een trekpleister.

Mooi gebied aan de kust
“We zijn heel blij met deze extra aandacht voor Egmond aan Zee. Ons doel is dat iedereen in Nederland de kans krijgt om naar dit mooie gebied aan de kust te komen, het hele jaar door,” aldus directeur van ‘Hotel in Egmond’ Rith Groot. “Dit partnership met AZ zorgt ervoor dat we ons landelijk presenteren en de nodige naamsbekendheid creëren in de Nederlandse markt.”

Past goed bij AZ
“Een hospitality partner als ‘Hotel in Egmond’ past goed bij AZ”, zegt algemeen directeur Robert Eenhoorn. “Niet alleen omdat we actief zijn in dezelfde regio, maar ook omdat beide partijen gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. We zijn dan ook verheugd om ze te mogen verwelkomen bij de club.”

Hotels
‘Hotel in Egmond’ heeft in totaal negen accommodaties in beheer: Hotel Zuiderduin, Strandhotel Golfzang, Hotel de Boei, Hotel de Vassy, Hotel Mare Liberum, LIDO Appartementen, Appartementen De Egmonden, Natuurlijk Appartementen in Egmond aan Zee en Strandhotel Het Hoge Duin in Wijk aan Zee. De totale capaciteit bedraagt momenteel 715 kamers en 40 zalen voor vergaderingen, congressen en (bedrijfs)feesten. Meer informatie: www.HotelinEgmond.nl

Sportieve en zakelijke groei
De afgelopen periode presenteerde AZ nieuwe partnerships met Kansino en Elfi. Daarnaast werd AFAS verlengd en de samenwerkingen met CTS Group en Cavallaro Napoli geïntensiveerd. De keuze voor meerdere partners en de reeds verkochte seizoenkaarten stellen AZ in staat verder te werken aan zijn ambities voor de toekomst.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl