Huiberts: ‘Afscheid Weghorst gepland’

Gepubliceerd op 20 februari 19, 13:43

ALKMAAR- Robert Eenhoorn ging vorige week in de rubriek Vragen aan de Directie in op het onderwerp ‘sta-tribune met klapstoelen.’ Deze week is het weer de beurt aan Max Huiberts om antwoord te geven op een supportersvraag.

Hallo Max, wanneer wordt er afscheid genomen van Wout Weghorst en Alireza Jahanbakhsh? (Peter van Diemen, Utrecht)

Beste Peter, bedankt voor het insturen van jouw vraag. We zijn al een poos aan het zoeken naar een geschikte datum om afscheid te nemen van Wout en Alireza. Dat heeft echter wat voeten in de aarde, omdat de speelschema’s van hun nieuwe clubs VfL Wolfsburg en Brighton Hove & Albion moeten matchen met een thuiswedstrijd van AZ.

We hopen zo snel mogelijk een datum te vinden om afscheid te nemen van Alireza. Voor het afscheid van Wout Weghorst hebben we onlangs een datum gevonden. Hij neemt op zondag 17 maart, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Ajax, afscheid van onze fans.

Met vriendelijke groet,

Max Huiberts

Ook een vraag? 
Wil jij iets weten van Max Huiberts of Robert Eenhoorn? Stel jouw vraag via dit formulier. Uit alle inzendingen kiest de directie van AZ wekelijks de meest relevante of origineelste vraag die beantwoord wordt. De beste vraag van het seizoen is goed voor een VIP-arrangement voor twee personen tijdens AZ - PSV op zondag 12 mei om 14:30 uur in het AFAS Stadion.