Huiberts: ‘Kwaliteitsimpuls’

Gepubliceerd op 06 februari 19, 09:51

ALKMAAR- Robert Eenhoorn gaf vorige week antwoord op een supportersvraag over het bepalen van een ‘aftrap-tijdstip’. Deze keer is het in de rubriek Vragen aan de Directie de beurt aan Max Huiberts.

Beste Max, hoe blik jij terug op afgelopen transferperiode? Heb je kunnen doen wat je van plan was? (Richard Nijholt, Driehuis).

Beste Richard, allereerst bedankt voor je vraag. Het was voor AZ, zoals we hadden verwacht, geen hectische transfer-window. Wij wisten dat met het aansluiten van de weer volledig herstelde Calvin Stengs, Jeremy Helmer en Ondrej Mihálik en de bijna fitte Stijn Wuytens en Myron Boadu de selectie een kwaliteitsimpuls zou krijgen.

Tel daarbij op dat we al voor de winterstop zagen dat een aantal spelers, die het seizoen wat minder waren begonnen, weer naar het niveau van vorig jaar toegroeiden. En die stijgende lijn is na de winter doorgezet. Wanneer je de gehele selectie bekijkt, zie je dat zowel de basis als ook de reservebank bestaat uit veel kwaliteit.

Ook een vraag?
Wil jij iets weten van Max Huiberts of Robert Eenhoorn? Stel jouw vraag via dit formulier. Uit alle inzendingen kiest de directie van AZ wekelijks de meest relevante of origineelste vraag die beantwoord wordt. De beste vraag van het seizoen is goed voor een VIP-arrangement voor twee personen tijdens AZ - PSV op zondag 12 mei om 14:30 uur in het AFAS Stadion.