Huiberts: 'Overwegen natuurgras'

Huiberts: 'Overwegen natuurgras'

Gepubliceerd op 28 november 18, 11:13

ALKMAAR- In de rubriek Vragen aan de Directie geven Robert Eenhoorn en Max Huiberts antwoord op supportersvragen. Na de vraag aan Eenhoorn over de nieuwe wedstrijdshirts, gaat Huiberts deze week in op een vraag over kunstgras.

Beste Max,
AZ is geen voorstander van kunstgras. Is het een optie om het hoofdveld van het AFAS Trainingscomplex te veranderen naar natuurgras? (John Vonk, Putten).

Beste John, bedankt voor het insturen van je vraag.
Wij zijn zeker aan het overwegen om het hoofdveld van het AFAS Trainingscomplex te voorzien van natuurgras. Niet in de laatste plaats omdat het goed zal zijn voor de spelers van Jong AZ, omdat Jong AZ de laatste stap is naar de A-selectie.

In het stadion speelt het eerste elftal immers ook op natuurgras. We hebben er baat bij dat beide ploegen op dezelfde ondergrond spelen. Toch zal spelen op kunstgras af en toe nodig zijn, aangezien er zes teams in de Eredivisie nog altijd op kunstgras spelen. Het kunstgras zal daarom niet volledig uit het beeld van het AFAS Trainingscomplex verdwijnen. 

Ook een vraag?
Wil jij iets weten van Max Huiberts of Robert Eenhoorn? Stel jouw vraag via dit formulier. Uit alle inzendingen kiest de directie van AZ wekelijks de meest relevante of origineelste vraag die beantwoord wordt. De beste vraag van het seizoen is goed voor een VIP-arrangement voor twee personen tijdens AZ - PSV op zondag 12 mei om 14:30 uur in het AFAS Stadion.