Huiberts: 'Potentiële speler bekijken'

Huiberts: 'Potentiële speler bekijken'

Gepubliceerd op 14 november 18, 14:10

ALKMAAR- Nadat Robert Eenhoorn vorige week live op Instagram antwoorden gaf op supportersvragen, is het deze week de beurt aan Max Huiberts om in actie te komen in de rubriek Vragen aan de Directie.

Beste Max,

Hoe ziet jouw weekend eruit tijdens een interlandperiode? Vrij? Of ben je dan internationals aan het scouten?
(Nico Mansink, Amersfoort)


Hi Nico, bedankt voor het insturen van je vraag. Tijdens de interlandperiode bezoek ik wedstrijden van AZ-spelers die zijn opgeroepen voor nationale elftallen. Dat varieert van de AZ-internationals tot de jeugdinternationals.

Soms komt het daar niet van, want het komt ook voor dat ik vanuit onze scoutingafdeling de opdracht krijg om een potentiële AZ-speler te bekijken. Overigens werken onze scouts een volledig programma af om interessante nationale elftallen te bekijken.

Ik hoop dat ik je vraag zo voldoende heb beantwoord.

Met vriendelijke groet,
Max Huiberts

Ook een vraag?
Wil jij iets weten van Max Huiberts of Robert Eenhoorn? Stel jouw vraag via dit formulier. Uit alle inzendingen kiest de directie van AZ wekelijks de meest relevante of origineelste vraag die beantwoord wordt. De beste vraag van het seizoen is goed voor een VIP-arrangement voor twee personen tijdens AZ - PSV op zondag 12 mei om 14:30 uur in het AFAS Stadion.