Idrissi in uitzending AZ TV

Idrissi in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 08 november 18, 13:13

ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In deze aflevering een interview met Oussama Idrissi. De vleugelaanvaller werd voor het eerst opgeroepen het Marokkaanse elftal.

John van den Brom trapt zoals altijd de aflevering af met een voorbeschouwing op de komende wedstrijd. Zondag speelt AZ het uitduel met ADO Den Haag. In de Hofstad is het zaak om voort te borduren op de overwinning op De Graafschap.

Idrissi
Idrissi is door bondscoach Hervé Renard opgenomen in de voorselectie van Marokko. Wanneer de vleugelspeler minuten maakt voor de Marrokaanse ploeg, mag hij niet meer voor Nederland uitkomen. Bij AZ TV bespreekt de praat de aanvaller over de te maken keuze.

Retroshirts
Tijdens de wedstrijd AZ - sc Heerenveen, die in het teken stond van de AZ Reünie, speelden de Alkmaarders in speciale 'Retroshirts'. Deze shirts werden geveild en het uiteindelijke bedrag, ruim € 6000, werd overgedragen aan Spieren voor Spieren. Pantelis Hatzidiakos zocht één van de kopers op om zijn wedstrijdshirt persoonlijk te overhandigen.

Verder 
Ook deze uitzending nemen Inge & Lian de socials door, krijgt Jong AZ de aandacht en sluit Jan de aflevering af met een epiloog over Adam Maher

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nlTwitterYouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.